Toffe totebag

Laat je creativiteit de vrije loop in onze “Toffe totebag” workshop. Individueel of samen met vrienden, familie of collega’s ga je aan de slag om je eigen totebag te ontwerpen en te bedrukken. Of je nu kiest voor een inspirerende quote, een abstract ontwerp of een zelfgemaakt kunstwerk, je krijgt alle tools en begeleiding om jouw visie tot leven te brengen. Het eindresultaat? Een persoonlijke totebag die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van jouw stijl en creativiteit.

Duur: 1,5 uur

Inbegrepen: Een hoogwaardige totebag voor elke deelnemer, druktechnieken en materialen, beschermende kleding, en natuurlijk onbeperkt koffie, thee en een verfrissend drankje.

Minimaal aantal deelnemers: 6.

Contact: Voor meer informatie en reserveringen, mail ons op info@verbeeldingsfabriek.nl of bel direct naar 06-48319827.

Extra’s: Verrijk je creatieve sessie met een van onze culinaire arrangementen, zoals een smakelijke lunch of een ontspannende high tea.

Locatie: Kom gezellig langs bij De Verbeeldingsfabriek in Gouda voor deze creatieve workshop. Op verzoek kunnen we de workshop ook op een locatie van jouw keuze organiseren.

Dompel jezelf onder in de wereld van design en personalisatie bij De Verbeeldingsfabriek. Boek de “Toffe totebag” workshop nu en ga naar huis met een totebag die echt uniek is!