Ontmoet Marjan Tabak, de drijvende kracht achter de Verbeeldingsfabriek. Met een achtergrond in Toegepaste Onderwijskunde en een diepe liefde voor kunst, brengt Marjan een unieke combinatie van passie en expertise naar haar werk. Ze heeft haar carrière gewijd aan het creëren van innovatieve (blended) leertrajecten voor toonaangevende onderwijsinstellingen en bedrijven, waarbij ze steeds streeft naar het verrijken van de wereld om haar heen.

Bij de Verbeeldingsfabriek is Marjan’s missie om mensen te inspireren tot een breder perspectief en hen de kunst van het kijken door de ogen van een kunstenaar bij te brengen. Dit is cruciaal in een wereld die snel verandert. De Verbeeldingsfabriek staat voor creativiteit en innovatie, met een kunstzinnige benadering van elke uitdaging en veranderingsproces.

Marjan’s workshops zijn ontworpen om de verbeeldingskracht te ontketenen, van het bouwen van knikkerbanen tot het creëren van een ‘Tree of Life’. Haar doel is om creativiteit te stimuleren en om te zetten in concrete, impactvolle acties. Ze biedt maatwerktrajecten voor hen die willen werken aan veranderingsprocessen of duurzame initiatieven willen versterken. Haar combinatie van onderwijs en kunst maakt Marjan niet alleen een expert, maar ook een enthousiaste begeleider die anderen helpt om van verbeelding tot realisatie te komen.

Maak kennis met Jos Naus van het team bij de Verbeeldingsfabriek. Als ervaren kunstenaar en trainer combineert Jos zijn creatieve flair met pedagogische inzichten. Hij is afgestudeerd in Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente en heeft zich verder ontwikkeld in Training voor Trainers en het faciliteren van creatieve (denk)sessies.

Jos’ ervaring strekt zich uit van het geven van workshops aan bedrijven zoals TNO en telecombedrijven tot het werken met amateurkunstverenigingen en scholen. Zijn specialisme ligt in het stimuleren van creatief denken en het verbeteren van didactische vaardigheden, waardoor hij een onschatbare toevoeging is aan elk leertraject.

Bij de Verbeeldingsfabriek brengt Jos zijn kunstzinnig talent en onderwijsexpertise samen om unieke leerervaringen te creëren. Hij gelooft sterk in de kracht van een creatieve aanpak in alle aspecten van het leren en stimuleert deelnemers om innovatief en buiten de gebaande paden te denken. Jos beschouwt zijn rol bij de Verbeeldingsfabriek als een kans om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele groei van deelnemers. Zijn workshops zijn gericht op het ontdekken van het creatieve potentieel en de toepassing ervan in zowel het dagelijkse leven als in zakelijke contexten. Hij nodigt iedereen uit om de wereld te bekijken door een kunstzinnige lens en creativiteit te gebruiken als een instrument voor innovatie en groei.”