Funky Flowers: duurzame kunst creaties

Betreed de groene wereld van upcycling en duurzame kunst met onze “Funky Flowers” workshop. Samen met je team, vriendengroep of familie ga je aan de slag om van diverse recyclematerialen zoals papier, eierdozen, plastic PET-flessen en doppen een prachtig boeket bloemen te creëren. Elk materiaal brengt zijn eigen textuur en kleur, waardoor iedere deelnemer de kans krijgt om een unieke bloem te maken.

Het eindresultaat? Een duurzaam en kleurrijk boeket dat niet alleen het milieu spaart, maar ook een prachtig decoratief stuk is voor thuis of op kantoor.

Duur: 2 uur

Inbegrepen: Alle benodigde recyclematerialen, gereedschappen, beschermende kleding en natuurlijk onbeperkt koffie, thee en een verfrissend drankje.

Minimaal aantal deelnemers: 8.

Contact: Voor meer informatie en reserveringen, mail ons op info@verbeeldingsfabriek.nl of bel direct naar 06-48319827.

Extra’s: Breid je workshopervaring uit met een van onze culinaire arrangementen, zoals een smakelijke lunch of een luxueuze high tea.

Locatie: De workshop wordt georganiseerd in de sfeervolle Verbeeldingsfabriek in Gouda. Maar indien gewenst, kunnen we de workshop ook op een door jou gekozen locatie verzorgen.

Duik in de wereld van duurzame creativiteit bij De Verbeeldingsfabriek. Boek de “Funky Flowers” workshop vandaag nog en ontdek de kunst van upcycling!