Kandinsky’s Kunst Canvas

Laat je meeslepen door de levendige en expressieve wereld van Wassily Kandinsky in onze “Kandinsky’s Kunst Canvas” workshop. Samen met je collega’s, vrienden of familie ontdek je de intrigerende balans tussen vorm, kleur en lijn die kenmerkend is voor Kandinsky’s werk. Onder begeleiding van onze ervaren kunstenaars werk je samen aan een schilderij waarbij je je eigen interpretatie geeft aan de abstracte en muzikale elementen die Kandinsky’s kunst zo uniek maken. Het resultaat is een gezamenlijk kunstwerk dat niet alleen de ziel raakt, maar ook een prachtige aanvulling is voor elke ruimte.

Duur: 2  – 3 uur

Inbegrepen: Hoogwaardige schildermaterialen zoals doeken, acrylverf en penselen, beschermende kleding, en uiteraard onbeperkt koffie, thee en een verfrissend drankje.

Minimaal aantal deelnemers: 8.

Contact: Voor meer informatie en reserveringen, mail ons op info@verbeeldingsfabriek.nl of bel direct naar 06-48319827.

Extra’s: Verrijk je ervaring met een van onze culinaire arrangementen, zoals een smakelijke lunch of een luxueuze high tea.

Locatie: De workshop wordt gehouden in de sfeervolle Verbeeldingsfabriek in Gouda, maar indien gewenst kunnen we ook naar een door jou gekozen locatie komen.

Stap in de kleurrijke wereld van Kandinsky bij De Verbeeldingsfabriek. Boek vandaag nog en ervaar de magie van abstracte kunst!