thumb_TNZ0801_56_1024webistemarjan

Marjan Tabak

Marjan Tabak combineert haar passie voor leren en ontwikkelen en haar liefde voor kunst. Op www.tabaknaus.nl is een overzicht van de kleurrijke kunst van het kunstenaarsduo Tabak&Naus te vinden. Ze heeft een onstuitbare drang om de wereld om haar heen mooier te maken. Al is het maar beetje. 

Ervaring
Na haar studie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente is ze zich gaan bezighouden met het ontwerpen van (blended) leertrajecten. Voor uiteenlopende doelgroepen en organisaties als KLM, Albert Heijn, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Vitens, KPN, Nederlandse Maatschappij voor Tandartsen en Boertien Training ontwierp ze trainingen en workshops. Regelmatig voert ze deze uit in het kader van (cultuur)veranderingstrajecten.

Waarom de Verbeeldingsfabriek?
Graag wil ik mensen laten ervaren hoe het is om een breder blikveld te ontwikkelen. Anders te laten kijken. Leren kijken zoals een kunstenaar kijkt. Deze andere manier van kijken is volgens mij steeds noodzakelijker om zo te kunnen inspelen op de snelle veranderingen. 

  0681079165
@ info@verbeeldingsfabriek.nl

thumb_TNZ0801_56_1024jos

Jos Naus

Jos Naus is werkzaam als professioneel kunstenaar. Hij studeerde Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Hij volgde een opleiding Training voor Trainers en een opleiding als facilitator van creatieve (denk)sessies.

Ervaring
Jos Naus gaf in de rol van trainer workshops en trainingen voor diverse organisaties zoals ABN/AMRO, KPN, Corus, hogescholen, Heineken, Delta Lloyd, Nuon en diverse ministeries en gemeenten. Zijn aandachtsgebied is creatief denken en didactische vaardigheden.

0648319827
@ info@verbeeldingsfabriek.nl

 

Andere kunstenaars

De Verbeeldingsfabriek werkt samen met een vaste groep van professionele kunstenaars die ervaring hebben met het geven van workshops. Zo kunnen we voorzien in vragen voor grote groepen.