De Verbeeldingsfabriek: wat we doen….

wolk20janv2
De Verbeeldingsfabriek wil mensen in beweging krijgen door creatieve workshops en trainingen. De kunst van de verbeelding. De kracht van kunst. Het helpt je om op een andere manier te kijken en de toekomst vorm te geven. Dit doen we door creatieve workshops, trainingen en vergaderbreaks. 

website2

Workshops

In de workshops ga je met een team of groep aan de slag. Deze originele workshops duren 1,5 tot 3 uur. Plezier en creativiteit staan voorop.  Als resultaat neem je een kunstwerk mee naar huis. Het kunstwerk kan variëren van een totempaal, knikkerbaan, een schilderij, een kleine diersculptuur of een metershoge sculptuur.  Bekijk het complete aanbod van de workshops van de Verbeeldingsfabriek!

websitetrainingen

Trainingen
Voor een blijvende cultuurverandering en leereffect geeft de Verbeeldingsfabriek trainingen waarbij de creatieve denkspieren worden versterkt. Van kunst en van kunstenaars valt veel te leren. Leer wat je nodig hebt om de toekomst in een snel veranderende wereld vorm te geven. Op basis van de laatste onderwijskundige inzichten en de nieuwste leervormen maken we een maatwerktraining die op de situatie en vraag is afgestemd. Neem contact op om van gedachten te wisselen.