Tree of Life: Kleurrijke Vogels in Harmonie

Stap in een wereld van kleur en creativiteit met onze “Tree of Life” workshop. Onder begeleiding ga je aan de slag om een door ons zorgvuldig ontworpen vogeltje van kunsthars te beschilderen. Of je nu kiest voor levendige kleuren, gedetailleerde patronen of een eigen unieke stijl, elk vogeltje wordt een persoonlijk kunstwerk. Aan het einde van de workshop brengen we alle vogels samen in een prachtige houten boom, waardoor een harmonieus geheel ontstaat dat de diversiteit en eenheid van het leven symboliseert.

Duur: 2,5 uur

Inbegrepen: Een kunstharsvogeltje voor elke deelnemer, een breed scala aan verfkleuren en penselen, beschermende kleding, en natuurlijk onbeperkt koffie, thee en een verfrissend drankje.

Minimaal aantal deelnemers: 6.

Contact: Voor meer informatie en reserveringen, mail ons op info@verbeeldingsfabriek.nl of bel direct naar 06-48319827.

Extra’s: Maak je creatieve ervaring compleet met een van onze culinaire arrangementen, zoals een heerlijke lunch of een gezellige high tea.

Locatie: We verwelkomen je graag in de inspirerende omgeving van De Verbeeldingsfabriek in Gouda. Indien gewenst, kunnen we de workshop ook op een locatie van jouw keuze organiseren.

Dompel jezelf onder in de wereld van kunst bij De Verbeeldingsfabriek. Reserveer de “Tree of Life” workshop nu en creëer samen een blijvend symbool van verbondenheid!