Rollende recycle knikkerbanen

Ontdek de magie van beweging en zwaartekracht in onze “Rollende Recycle knikkerbanen” workshop. Samen met je team, vriendenkring of familie combineer je technisch inzicht met creativiteit om indrukwekkende knikkerbanen te bouwen. Gebruikmakend van diverse recyclebare materialen zoals papierkokers, karton, afgedankt speelgoed, elektriciteitsslangen, plastic flessen en houten latten, krijgt iedere deelnemer de kans om de meest inventieve en verrassende banen te creëren. Het eindresultaat? Een fascinerend parcours waar knikkers hun weg vinden door bochten, sprongen en tunnels, allemaal gemaakt van hergebruikte materialen.

Duur: 3 uur

Inbegrepen: Alle benodigde recycle materialen, gereedschappen voor de bouw, beschermende kleding en natuurlijk onbeperkt koffie, thee en een verfrissend drankje.

Minimaal aantal deelnemers: 8.

Contact: Voor meer informatie en boekingen, mail ons op info@verbeeldingsfabriek.nl of bel ons direct op 06-48319827.

Extra’s: Maak je workshopervaring compleet met een van onze culinaire arrangementen, zoals een voedzame lunch of een gezellige high tea.

Locatie: We verwelkomen je graag in de inspirerende ruimte van De Verbeeldingsfabriek in Gouda. Maar als je dat wilt, kunnen we de workshop ook op een locatie van jouw keuze organiseren.

Doe mee aan deze boeiende reis van techniek en creativiteit bij De Verbeeldingsfabriek. Reserveer de “Rollende recycle knikkerbanen” workshop nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier!