Arrangementen

Om de teambuildingsactiviteit en bedrijfsuitje compleet te maken zet de Verbeeldingsfabriek een aantal verschillende arrangementen op een rij. Deze arrangementen zijn een aanvulling op een creatieve workshop. 

  • Goudse stadswandeling
  • Verbeeldingstocht
  • High tea
  • High wine
  • Lunch
  • Diner

Goudse stadswandeling

Gouda is een prachtige stad met tal van historische gebouwen, mooie grachten en geheimzinnige steegjes. Maak jouw bezoek aan de Verbeeldingsfabriek compleet met een wandeling door het centrum van de stad. Hiervoor zijn twee verschillende mogelijkheden. Ten eerste kun je via de VVV (www.welkomingouda.nl) of met de gratis app Xplre Gouda kunt u zelf een uitgestippelde route kiezen.Stadhuis_Gouda_1867
Ten tweede kun je via de Verbeeldingsfabriek een stadswandeling onder leiding van een gids boeken. 

Verbeeldingstocht

Wil je met jouw groep jouw creatieve denkspieren opwarmen en tegelijk verrassend zwerven door de historische binnenstad van Gouda? In een inspirerende rondwandeling van ongeveer 1 uur kun je met een aantal verschillende opdrachten aan de slag. Hiervoor is een gratis app beschikbaar. Vraag ernaar via info@verbeeldingsfabriek.nl 

High teaHightea2-300x224
High tea kan tijdens of na afloop van een workshop worden geserveerd. D
e uitgebreide high tea bestaat uit verschillende lekkernijen, zoals wraps met zalm, petits fours, belegde broodjes, dadeltaart, macarons, chocoladecake.
17,50 p.p

High wine
High wine kan aan het eind van een middag na een workshop worden genoten. 
 
17,50 p.p

Lunch

In samenwerking met twee unieke horecagelegenheden biedt de Verbeeldingsfabriek heerlijke lunches aan op prachtige locaties in de binnenstad van Gouda. U kunt bijvoorbeeld in de Kleischuur terecht voor een lunch met uitzicht op rivier de Gouwe of lekker eten in het monumentale pand van de Lichtfabriek.

Diner

 

Voor een diner kunt u terecht bij de Kleischuur.