thumb_tnz0801_15_1024

Vergaderbreaks

In een vergadering, teambijeenkomst of conferentie kan de Verbeeldingsfabriek de creatieve denkspieren aan het werk zetten en mensen inspireren. Wij bieden een verfrissende kijk. Deze bijzondere breaks zetten je aan het denken en geven energie. 

Break “Wat kun je leren van een kunstenaar?”
In een boeiende, interactieve presentatie van 30 minuten zet de Verbeeldingsfabriek bij de toeschouwers de denkspieren aan het werk. De snelle veranderingen in de wereld om ons heen vragen om andere vaardigheden om de toekomst vorm te geven. Bestaande kennis en oude zekerheden bieden onvoldoende houvast. De Verbeeldingsfabriek geeft inzicht in welke nieuwe vaardigheden nodig zijn. Leer ze van een kunstenaar. Je zult ervaren dat iedereen creatief en inspirerend kan zijn!

Break “Wat kun je leren van een kunstenaar?” inclusief interactieve oefeningen
In de break van 45 minuten wordt de presentatie over “Wat kun je leren van een kunstenaar?” afgewisseld met interactieve oefeningen. Met deze oefeningen ga je in groepen aan de slag met een probleem of een specifieke vraagstelling. Zo wordt iedereen uitgedaagd om zijn eigen hersenen te kraken. 

Break “Rad van creativiteit” 
In de break van 1 uur worden verschillende teams uitgedaagd om problemen en vragen  op te lossen. We doen een beroep op je creatieve denkkracht. Deze speelse game vraagt een andere manier van kijken. Het winnende team krijgt een bokaal. Deze break levert veel energie op. 

  Offerte aanvragen? Neem contact met ons op of vul vrijblijvend het contactformulier in.